06-33214229 beautydagianna@outlook.com

Huidverbetering

Microdermabrasie.

Microdermabrasie is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Des te meer behandelingen je ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn.

Wat doet microdermabrasie met jou huid?

Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien.

Voor wie is microdermabrasie geschrikt?

Microdermabrasie is voor bijna iedereen geschikt en wat we kunnen behandelen zijn:
  • fijne rimpels

  • onzuivere huiden

  • huidveroudering

  • oppervlakkige pigmentvlekken

  • acne littekens (vlekjes)

  • zonneschade

  • rokershuid

  • grove poriën

  • grove huidstructuur

  • futloze huid

Wat houdt microdermabrasie in?

Een microdermabrasiebehandeling bestaat uit een intevensieve reiniging, microdermabrasie, vitamine C serum en een verzorgende dagcreme met SPF 30.

Voor een langdurig effect raad ik je de behandelingen in kuurverband aan. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een eenmalige behandeling als ‘boost’ voor je huid. De normale activiteiten kun je direct na de behandeling weer oppakken.

Tarief bedraagt €50,- los.
In kuurvorm voor 3 behandelingen € 142,-
In kuurvorm voor 4 behandelingen € 185,-
In kuurvorm voor 5 behandelingen € 220,-

TIP!!! Voor een nog intensievere behandeling van de huid kunt u kiezen voor een microdermabrasie in combinatie met fruitzuurpeeling €65,00


Wat is een fruitzuur behandeling?

Dit is een peeling op basis van glycolzuur waarbij de huid gestimuleerd wordt tot de aanmaak van nieuwe cellen. Hierdoor vormt zich als het ware een nieuwe, frisse en strakkere huid.

De behandeling verbetert de huidconditie en vermindert littekens, fijne lijntjes, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en vermindert acne.

Om de beste resultaten te boeken begin je met een thuisbehandeling. Op deze manier kan de huid wennen aan de fruitzuren en pakken de fruitzuren nog beter op de huid. Na twee weken thuisbehandeling kom je in de salon voor de peeling.

Na de eerste behandeling in de salon is er al meteen een zichtbaar resultaat. Maar om het optimale resultaat te boeken kun je het beste kiezen voor en kuur van een aantal behandelingen. Zodra we dan op het gewenste resultaat zitten is een peeling per 3 tot 6 maanden voldoende, te bepalen per huidtype. Op deze manier blijft het resultaat behouden!
De thuisbehandeling bestaat uit één product, je hebt de keuze uit een fluid of een olie. Deze hoef je alleen maar s ’avond als nachtverzorging te gebruiken.
- Skin Renewal Fluid 10%: een verzorgende, lichte crème gel/fluide
- Skin Renewal Oleo Serum 10%: oleogel
Deze producten van Dr. Belter zijn te koop in de salon.

Tarief bedraagt €40,00 los.
In kuurvorm 1 x per week voor 3 keer € 109,-
In kuurvorm 1 x per week voor 6 keer €218,-

Deze behandeling wordt alleen uitgevoerd van september t/m april i.v.m. de hoeveelheid uv-straling.